اندازه گیری فعالیت انواع آنزیمها در صنايع مختلف از جمله مواد غذایي، آرايشي و يهداشتي از جمله خدمات این آزمایشگاه می باشد که با به کارگیری آخرین دستورالعمل های استاندارد می باشد. انواع آنزیمها شامل:
اندازه گیری فعالیت انواع آنزیمها در صنايع مختلف از جمله مواد غذایي، آرايشي و يهداشتي از جمله خدمات این آزمایشگاه می باشد که با به کارگیری آخرین دستورالعمل های استاندارد می باشد. انواع آنزیمها شامل:
متخصصین این آزمایشگاه با به کارگیری روش های ملکولی پیشرفته که نیاز به دقت و صحت بالا دارد تحت شرایط استاندارد محصولاتی را که باید مورد آزمون قرار بگیرند را بررسی می کنند.
آزمایشگاه تعیین اصالت منابع غذایی و مواد اولیه تشکیل دهنده
با توجه به افزایش روند تولید و تلاش برای سود آوری بیشتر در تولید، تقلبات موجود در محصولات مخصوصا مواد غذایی فرآوری شده رو به افزایش است. بنابراین، تایید خلوص و اصالت مواد تولید شده مخصوصا در صنعت غذایی از جله سوسیس و کالباس بسیار حائض اهمیت است. در این بخش با به کارگیری دستگاه ها و روش های تشخیصی به روز و دقیق منابع، درصد و کیفیت مواد به درستی مورد بررسی قرار می گیرد.