اخبار و مقالات

دسیکاتور

دسیکاتور

دسیکاتور یک وسیله ی آزمایشگاهی قابلمه ای مانند از جنس شیشه نشکن مثل پیرکس یا فلز است که هوا قادر به نفوذ به آن نیست. کاربرد دسیکاتور: از دسیکاتور برای نگه داشتن مواد شیمیایی که به رطوبت حساسند و همچنین خشک کردن مواد مختلف مثل خاک توسط خلاء و یا جلوگیری از نفوذ اضافه رطوبت […] …

ترازو آزمایشگاهی

ترازو های آزمایشگاهی از جمله ترازوی دیجیتالی هستند که با دقت بسیار بالا اندازه گیری را انجام می دهد. ترازو با نیروی جاذبه ای که به جسم یا ماده وارد می شود، وزن آن را اندازه گیری می کند. وزن همان نیرویی که میدان جاذبه زمین روی یک ماده وارد می کند، است. این نیرو […] …

انکوباتور

انکوباتور از دیگر ابزارهای مهم آزمایشگاه های میکروبیولوژی، زیست‌شناسی سلولی و… می با شد که به معنای پرورش دادن است. انکوباتور محفظه ای با دما، فشار هوا و رطوبت کنترل شده است . انکوباتور ها به منظور نگهداری و رشد میکروارگانیسم های زنده استفاده می شود؛از عمده مصارف آن، انکوباسیون کشتهای باکتری و ویروسی، شناسایی […] …

پلاریمتر

پلاریمتر

پلاریمتر ابزاری برای اندازه گیری زاویه ی چرخش ایجاد شده توسط نور عبوری از میان یک ماده ی فعال است. (زاویه چرخش به مقداری که بواسطه آن نور چرخش پیدا می کند گفته می شود که با دستگاه پلاریمتر قابل انداره گیری است) در پولاریمتر ، پولاریزور و آنالیزور هر دو از نوع منشور نیکول […] …

اسمومتر

اسمومتر

اسمومتر دستگاهی است که برای اندازه گیری فشار اسمزی یک محلول ،کلوئید یا ترکیب در آزمایشگاه شیمی استفاده می شود. از اسمومتر به منظور مشخص سازی غلظت نمک  ها یا قند های حل شده در نمونه های خونی یا ادرار و در مشخص سازی وزن مولکولی ترکیبات ناشناخته و پلیمر ها نیز مفید است. لازم […] …

شیکر آزمایشگاهی

شیکر آزمایشگاهی

شیکر آزمایشگاهی یک دستگاه برای هم زدن و ترکیب کردن محلول ها و مایعات است که در آزمایشگاه های شیمی کاربرد بسیاری دارد. شیکر در واقع یک سرعت دهنده و کاتالیزور در تحریک واکنش ها در سطوح مولکولی مواد است. شیکرهای آزمایشگاهی دارای یک صفحه متحرک است که به صورت افقی حرکت می کند و […] …

کوره الکتریکی

کوره الکتریکی

کوره دستگاهی است که برای گرم کردن شدید و سوزاندن کامل مواد و یا ذوب کـردن برخـی از فلزات در آزمایشگاه های شیمی استفاده می شود . کوره الکتریکی بین همه ی تجهیزات آزمایشگاهی، جزء پرکاربرد ترین ها است. کوره های الکتریکی عموما دارای محفظه ای کاملا عایق شده با آجر نسوز و سیمان نسوز […] …

سانتریفیوژ

سانتریفیوژ

سانتریفیوژ یکی از پر کاربردترین وسایل آزمایشگاهی می باشد که اجزای یک محلول را که دارای دانسیته های متفاوت می باشند،با استفاده از نیروی گریز از مرکز از هم جدا می کند. سانتریفیوژها برای جدا کردن ذرات از محیط مایع به وسیله رسوب دادن آنها به کار می روند. اساس فیزیکی جداسازی اعمال نیروی گریز […] …

کروماتوگرافی گازی (Gas Chromatography)

کروماتوگرافی گازی (Gas Chromatography)

دستگاه کروماتوگرافی گازی (Gas Chromatography) دستگاهی است که مواد فرار را بدون تجزیه ‌شدن آن ها جداسازی می کند و کاربرد وسیعی در آزمایشگاه های شیمی دارد. در کروماتوگرافی گازی، فاز گازی یک فاز بی اثر (برای مثال هلیوم، نیتروژن، آرگون و دی اکسید کربن) است که به آن فاز متحرک یا گاز حامل می […] …

دستگاه کروماتوگرافی مایع یا HPLC

دستگاه کروماتوگرافی مایع یا HPLC

دستگاه کروماتوگرافی مایع یا HPLC دستگاهسی است که برای جداسازی، شناسائی و مقدار سنجی اجزای یک ترکیب در آزمایشگاه های شیمی از آن استفاده می کنند. اچ پی ال سی از دو بخش کروماتو به معنای رنگ و گرافی به معنای ترسیم می باشد و نشانگر متد قدیمی تفکیک مواد بر اساس رنگ می باشد. […] …

pH متر

pH متر

pH متر یک دستگاه الکترونیکی برای محاسبه PH مواد است. در واقع pH متر برای تعیین غلظت یون هيدروژن در یک محلول کاربرد دارد. استفاده از این دستگاه راهی برای مشخص شدن اسیدی یا قلیایی بودن ماده ی مورد نظر نیز می باشد. شدت اسیدی یا قلیایی مایع بین صفر و ۱۴ متغیر است و […] …

اسپکتروفتومتر یا طیف سنجی نوری

اسپکتروفتومتر یا طیف سنجی نوری که گاهی یو وی هم نامیده می شود دستگاهی است که به وسیله آن برهم کنش نور با ماده را در آزمایشگاه شیمی مورد بررسی قرار می دهد. اسپکتروفتومتر فرا بنفش یا مرئی به عنوان پر مصرف ترین دستگاههای اسپکتروفتومتر در آزمایشگاه بوده که در آن با توجه به میزان […] …

طیف‌سنجی جذب اتمی (AAS)

طیف‌سنجی جذب اتمی (AAS)

اتمیک ابزربشن یکی از روش‌های طیف‌سنجی می باشد که به وسیله آن غلظت عناصر فلزی موجود در یک نمونه با استفاده از جذب اشعه نوری توسط اتم در حالت گازی با دقت بالا محاسبه می شود. این تکنیک در آزمایشگاه های شیمی برای تعیین غلظت یک عنصر خاص در یک نمونه مورد استفاده قرار می‌گیرد. […] …

کاهش باقیمانده سموم کشاورزی ( آفت کش ها) در سطح و درون گیاهان و گروه بندی آنها

کاهش باقیمانده سموم کشاورزی ( آفت کش ها) در سطح و درون گیاهان و گروه بندی آنها

باقیمانده آفت کش ها ( سموم کشاورزی) در سطح گیاهان از راه تبخیر، تجزیه نوری یا فعالیت های میکروبی در سطح برگ ها و همچنین شسته شدن از سطح گیاه توسط آب باران یا آبیاری بارانی کاهش می یابد. بعلاوه رشد گیاه می تواند بر غلظت آفت کش (سم) موجود در آن موثر باشد. بسیاری […] …

رفتار سموم کشاورزی (آفت کش ها) در محیط

رفتار سموم کشاورزی (آفت کش ها) در محیط

اتمسفر از جمله اجزا مهم محیطی است که آفت کش ها (Pesticides) در آن به شیوه های گوناگون جابه جا می شوند. این شیوه های جابه جایی در بر گیرنده تبخیر، جابه جایی در مه و یا جا به جایی به وسیله ذرات معلق موجود در هوا است. تبخیر: آفت کش های فرار به طور […] …

ویژگیهای فیزیک و شیمیایی سموم کشاورزی

ویژگیهای فیزیک و شیمیایی سموم کشاورزی

ویژگی های فیزیک و شیمیایی سموم به طور ویژه شیوه اثر، میزان، روش کاربرد و همچنین رفتار محیطی آنها را تعیین می کند. آگاهی درباره رفتار محیطی آفت کش ها داده های با ارزشی را در زمینه پایداری و شیوه دگرگونی این ترکیب ها در محیط ارائه می دهد که در طراحی آزمایش های مرتبط […] …

طبقه بندی سموم کشاورزی

طبقه بندی سموم کشاورزی

سموم شیمیایی به روش های گوناگونی طبقه بندی می شوند که فراگیرترین آنها عبارتند از طبقه بندی بر پایه : 1. هدف: برجسته ترین این دسته عبارت اند از : علف کش ها- حشره کش ها- قارچ کش ها- کنه کش ها- پرنده کش ها- باکتری کش ها- ویروس کش ها 2. ساختار شیمیایی: در […] …

پیشینه تاریخی استفاده از سموم کشاورزی

پیشینه تاریخی استفاده از سموم کشاورزی

بر پایه تعریف فائو (1989)، آفت کش ها ترکیب یا مخلوطی از ترکیب های ( طبیعی و سنتزی) هستند که به منظور مهار، دور ساختن یا از بین بردن هرگونه آفت ( شامل ناقلین عامل های بیماری زا انسانی ، جانوری و همچنین گونه های ناخواسته جانوری و گیاهی که در تولید، فرآوری و ذخیره […] …

اندازه گیری سموم کشاورزی در آزمایشگاه های شیمی

اندازه گیری سموم کشاورزی در آزمایشگاه های شیمی

در ادامه اندازه گیری سموم  در آزمایشگاه شیمی به روش کچرز … بعد از مرحله سانتریفوژ نمونه را به یک ویال منتقل کرده و از صافی رد کرده و بعد از مرحله تلغیظ نمونه را برای تزریق به دستگاه جی سی آماده می کنیم.   …

اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی به روش کچرز

اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی به روش کچرز

ادامه آموزش اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی در محصولات کشاورزی به روش کچرز در آزمایشگاه شیمی   …

مرحله سوم از روش کچرز

مرحله سوم از روش کچرز

اندازه گیری باقیمانده آفت کش ها در محصولات کشاورزی به روش کچرز در آزمایشگاه شیمی   …

اندازه گیری سموم کشاورزی به روش کچرز

اندازه گیری سموم کشاورزی به روش کچرز

اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی در محصولات کشاورزی به روش کچرز در آزمایشگاه شیمی و آزمایشگاه کنترل کیفی   …

اندازه گیری سموم کشاورزی در محصولات کشاورزی به روش کچرز

اندازه گیری سموم کشاورزی در محصولات کشاورزی به روش کچرز

اندازه گیری سموم کشاورزی در محصولات کشاورزی به روش کچرز در آزمایشگاه شیمی   …

استانداردهای مورد استفاده در روش کچرز

استانداردهای مورد استفاده در روش کچرز

اندازه گیری آفت کش ها در محصولات کشاورزی به روش کچرز و استاندارد های مورد استفاده در آزمایشگاه شیمی   …

مرحله اول روش کچرز

مرحله اول روش کچرز

برای انجام روش کچرز در آزمایشگاه شیمی با دستگاه های جی سی و جی سی مس ابتدا باید یک نمونه هموژن تهیه کرد. برای تهیه نمونه هموژن: اگر نمونه ما یک نمونه تازه مانند میوه جات و سبزیحات باشد ابتدا باید به مدت سی دقیقه در دمای منفی ۱۸ درجه قرار بگیرد سپس نمونه را […] …

کاربرد روش کچرز

کاربرد روش کچرز

کاربرد روش کچرز در اندازه گیری باقیمانده آفت کش ها در محصولات کشاورزی در آزمایشگاه های کنترل کیفی و آزمایشگاه شیمی با دستگاه های کروماتو گرافی گازی طیف سنج جرمی   …

روش های اندازه گیری مقدار آفت کش ها در آزمایشگاه های شیمی

روش های اندازه گیری مقدار آفت کش ها در آزمایشگاه های شیمی

از جمله روش هایی که می توان برای اندازه گیری مقدار آفت کش ها در محصولات کشاورزی استفاده کرد؛ شناسایی کیفی کمی آنها با دستگاه های تجزیه ای در آزمایشگاه های شیمی است. دستگاه هایی مانند جی سی و ال سی اما روشی که معمولا در آزمایشگاه های شیمی از آن استفاده می شود روشی […] …

اندازه گیری آفت کش ها

اندازه گیری آفت کش ها

از انگیزه های پایش آفت کش ها در فرآورده های کشاورزی؛ بدست آوردن اطمینان از اندازه باقیمانده موجود در حدی پایین تر از بیشینه باقیمانده مجاز است. بیشینه باقیمانده مجاز؛ بیشینه غلظت مجاز یک آفت کش بر روی یکی محصول در هنگام برداشت آن است و بر پایه ی دستور کارهای معینی در آزمایشگاه های […] …

دسته بندی آفت کش ها و عوارض آنها

دسته بندی آفت کش ها و عوارض آنها

ارگانو کلره ها؛ارگانو فسفره ها؛کارباماتها و پایروتیرو‌‌ئید ها از جمله عوارض در معرض قرار گرفتن آفت کش ها می توان به سر درد؛مشکلات تنفسی؛بی خوابی؛بی خوابی و غیره اشاره کرد که طی ۲۴ ساعت بروز می دهند.برای جلوگیری از این اثرات مخرب سازمان فائو- کدکس پژوهش هایی را برای اندازه گیری باقیمانده آفت کش ها […] …

اندازه گیری آفت کش ها در محصولات کشاورزی در آزمایشگاه شیمی

اندازه گیری آفت کش ها در محصولات کشاورزی در آزمایشگاه شیمی

اندازه گیری آفت کش ها در محصولات کشاورزی در آزمایشگاه شیمی سالیانه آفت ها و بیماری های بسیاری محصولات کشاورزی را در معرض خطر قرار می دهند؛ به منظور کاهش آسیب برآمده و حفظ کیفیت فرآورده ها به کارگیری روش های گوناگون مدیریتی رواج یافته در این روش ها مدیریت شیمیایی با استفاده از آفت […] …

بهترین صبحانه هایی که می توانیم بخوریم

بهترین صبحانه هایی که می توانیم بخوریم

متخصص تغذیه گفت: مصرف مواد غذایی مثل نان‌های سبوس‌دار، تلفیق نان با انواع و اقسام مواد پروتئینی مثل پنیر و مغزها و دانه‌های گوناگون مانند گردو یا نان و عدسی، نان و کوکو سیب زمینی برای وعده صبحانه مفید است. سیدضیاالدین مظهری متخصص تغذیه در خصوص بهترین مواد غذایی برای وعده صبحانه اظهار داشت: صبحانه […] …

تداخل دارویی، موضوعی مغفول است

تداخل دارویی، موضوعی مغفول است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: یکی از رایجترین علل بروز عوارض ناخواسته دارویی، تداخلات دارویی هستند که بیشتر در اثر خوددرمانی و مصرف خودسرانه داروها بوجود می آید. به گزارش وبدا، دکتر فرزانه فرجیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه رژیم های غذایی نیز در اثربخشی […] …

خودمراقبتی اولین عنصر سلامتی در مردان

خودمراقبتی اولین عنصر سلامتی در مردان

مديركل دفتر سلامت جمعيت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه اصلاح شیوه زندگی اولین گام درجهت پیشگیری از بیماری ها در مردان است، گفت: حاکمیت، دولت و نهادهای مدنی باید فضاهای بیشتری ایجاد کنند که به سلامت مردان کمک بیشتری کند. دکتر سیدحامد برکاتی در گفت و گو با وبدا، درخصوص […] …

الگوی غذایی مردان مطلوب نیست

الگوی غذایی مردان مطلوب نیست

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: طبق بررسی‌های ما ۴۰ درصد مردان ۴۵ سال به بالا مبتلا به فشار خون و کلسترول بالا هستند که یکی از علل مهم آن تغذیه نامناسب است. همچنین ۲۲ درصد پسران بین هفت تا ۱۸ ساله نیز اضافه وزن‌ دارند و حدود ۲۰ درصدشان نیز دچار چاقی […] …

    شرکت رایمون دانا دایان یک شرکت دانش بنیان است که توسط آقای دکتر پور اکبری تاسیس گردیده است. این شرکت در حوزه های مختلفی از قبیل تولید کیتهای آزمایشگاهی، خدمات آزمایشگاهی کنترل کیفی مواد دارویی، غذایی، آرایشی وبهداشتی، همچنین خدمات تحقیق و توسعه و خدمات مشاوره ای تخصصی فعالیت می نمایید.

    آدرس

    تهران، دهکده المپیک، بلوار امیرکبیر، انتهای خیابان هاشم زاده، قائم 12 شرقی، شماره 29، طبقه 3

    تلفن

    021-44746860
    021-44746863
    021-44746865

    ایمیل

    info@rddco.com